Deze man opent binnen 15 seconden een kokosnoot met zijn tanden! Laten we hopen dat hij een goede tandarts heeft!

Kokosnoten hebben een heleboel geneeskrachtige eigenschappen, dankzij een zeldzame groep verzadigde vetzuren. Het is bewezen dat deze vrucht kan helpen in de strijd tegen obesitas, cholesterol verlaagt en tandbederf voorkomt. Blijkbaar is hij ook goed tegen besmettingen met stafylokokken, mazelen en het herpesvirus.

De heilzame toepassingen van kokosnoten zijn vele, dus het is de moeite waard om van tijd tot tijd je behoefte aan voedsel te voldoen met deze heerlijke en gezonde vrucht.

2


Om te controleren of hij geschikt is voor consumptie, is het het beste om hem lichtjes te schudden. Als je hoort klotsen, wil dat zeggen dat je verder kunt gaan en hem kan openen. Als je het ooit al eens eerder hebt gedaan, dan weet je dat dat geen gemakkelijke taak is. De schaal is erg hard en het is lastig om binnen te komen.
De man in de volgende video heeft er niet de minste problemen mee. Hij voltooit deze taak binnen 15 seconden. Hij gebruikt naast zijn tanden geen enkel ander voorwerp. We raden je niet aan dit thuis ook te proberen! Als je deze video leuk vond, deel hem dan met je vrienden op Facebook!

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Deze Kat Krijgt Er Elke Minuut Nieuwe Fans Bij! Waarom? Kijk Maar Hoe Uniek Hij Is!
De zwart-witte kater genaamd Ake is zo populair dat hij zijn eigen Facebook fanpagina kreeg. Hij heeft al meer dan 21.000 fans! Hij woont in Nederland en heeft een zeer ongebruikelijke gewoonte. De eigenaar van deze unieke kat gaf toe dat ze geen ideHeb je je ooit afgevraagd wat die gekleurde strepen op de tandpasta betekenen? Nee? Dat zou je wel moeten! Het is heel belangrijk informatie!
De meest gebruikelijke manier om halfvloeibare cosmetische en hygiënische stoffen te verpakken is in een tube. We kunnen tandpasta, handcreme, lotions, enz. in tubes kopen. We hebben vaak de neiging meer aandacht aan het interessante uiterlijk te be

Deze arme jongen werd door een rijk meisje afgewezen. 10 jaar later ontmoeten ze elkaar opnieuw…
Een jongen die door een niet zo rijke familie was opgevoed werd smoorverliefd op een meisje uit een rijke gezin. Ze bracht zijn hoofd zo erg op hol dat hij besloot haar een aanzoek te doen. Het rijke meisje wees hem  direct af en dreef de spot met h

De oorlog verandert mensen. Hier zijn de foto’s van 12 soldaten voor, tijdens en na hun missie in Afghanistan
Oorlog draagt altijd, voor welke nobele motieven er ook wordt gevochten, vernietiging, lijden en dood met zich mee. Vechten met de wapens in de hand, voortdurende in angst en onzekerheid leven, en de voortdurende verantwoordelijkheid voor het lot van