Deze man opent binnen 15 seconden een kokosnoot met zijn tanden! Laten we hopen dat hij een goede tandarts heeft!

Kokosnoten hebben een heleboel geneeskrachtige eigenschappen, dankzij een zeldzame groep verzadigde vetzuren. Het is bewezen dat deze vrucht kan helpen in de strijd tegen obesitas, cholesterol verlaagt en tandbederf voorkomt. Blijkbaar is hij ook goed tegen besmettingen met stafylokokken, mazelen en het herpesvirus.

De heilzame toepassingen van kokosnoten zijn vele, dus het is de moeite waard om van tijd tot tijd je behoefte aan voedsel te voldoen met deze heerlijke en gezonde vrucht.

2


Om te controleren of hij geschikt is voor consumptie, is het het beste om hem lichtjes te schudden. Als je hoort klotsen, wil dat zeggen dat je verder kunt gaan en hem kan openen. Als je het ooit al eens eerder hebt gedaan, dan weet je dat dat geen gemakkelijke taak is. De schaal is erg hard en het is lastig om binnen te komen.
De man in de volgende video heeft er niet de minste problemen mee. Hij voltooit deze taak binnen 15 seconden. Hij gebruikt naast zijn tanden geen enkel ander voorwerp. We raden je niet aan dit thuis ook te proberen! Als je deze video leuk vond, deel hem dan met je vrienden op Facebook!

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Facebook Comment
Vriendschap tussen een kind en een dier is geweldig. Deze foto’s bewijzen dat zonder enige twijfel.
Het hebben van een huisdier, met name een hond of kat, is de droom van miljoenen kinderen over de hele wereld. Zodra het huis en de financiën het toestaan, kan het gezin een huisdier hebben, en moeten de ouders beslissen een huisdier te nemen, omdatDeze arme puppy belandde in ernstige problemen! Het is moeilijk te geloven wat er daarna gebeurde!
Het Duitse merk Budweiser bracht onlangs een geweldige reclame uit. In een tijdsbestek van slechts enkele weken veroverde het de harten van miljoenen mensen! Het is gewoon uniek! De held van de advertentie is een lieve puppy die met een Clydesdale pa

Een schijnbaar zachtaardige Golden Retriever viel een klein meisje aan. Wie kwam haar redden? Een pitbull!
Mensen denken dat bepaalde hondenrassen zachtaardig zijn en geen training nodig hebben. Dat is helaas een mythe. Elke hond, zelfs een van een zachtaardig ras, kan zich misdragen, en iemand aanvallen. De mythe om onderscheid te maken tussen gevaarlijk

Eindelijk! Wetenschappers hebben bewezen dat je net zoveel chocolade kan eten als je maar wilt!
Wij hebben altijd wel een excuus voor onze kleine zwakheden. Koekjes in het restaurant of pizza om 6 uur ‘s avonds en we zijn altijd op zoek naar excuses om onszelf iets te geven. Ieder van ons stelt gezondheid op prijs en misschien is dat wel de r