Deze man opent binnen 15 seconden een kokosnoot met zijn tanden! Laten we hopen dat hij een goede tandarts heeft!

Kokosnoten hebben een heleboel geneeskrachtige eigenschappen, dankzij een zeldzame groep verzadigde vetzuren. Het is bewezen dat deze vrucht kan helpen in de strijd tegen obesitas, cholesterol verlaagt en tandbederf voorkomt. Blijkbaar is hij ook goed tegen besmettingen met stafylokokken, mazelen en het herpesvirus.

De heilzame toepassingen van kokosnoten zijn vele, dus het is de moeite waard om van tijd tot tijd je behoefte aan voedsel te voldoen met deze heerlijke en gezonde vrucht.

2


Om te controleren of hij geschikt is voor consumptie, is het het beste om hem lichtjes te schudden. Als je hoort klotsen, wil dat zeggen dat je verder kunt gaan en hem kan openen. Als je het ooit al eens eerder hebt gedaan, dan weet je dat dat geen gemakkelijke taak is. De schaal is erg hard en het is lastig om binnen te komen.
De man in de volgende video heeft er niet de minste problemen mee. Hij voltooit deze taak binnen 15 seconden. Hij gebruikt naast zijn tanden geen enkel ander voorwerp. We raden je niet aan dit thuis ook te proberen! Als je deze video leuk vond, deel hem dan met je vrienden op Facebook!

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Facebook Comment
Medewerkers van een café vertelden een dakloze om direct te vertrekken. Je zult niet geloven hoe hij de koffie op een andere plaats kreeg…
Op een dag zag een vrouw die samen met een vriend in een café zat, twee elegante mensen de winkel binnenkomen. Ze liepen naar de bedienden en bestelden 5 koffie, waarvan 3 “uitgesteld”. Even later verlieten ze het café met slechts tweeBekijk Enkele Absurds Verboden Gericht Op De Rechten Van Vrouwen. Sommigen Ervan Zullen Je Triest Maken!
Gelijkheid der seksen en vrouwenrechten zijn nog steeds zeer problematische onderwerpen. We horen vaak over seksuele ongelijkheid in inkomens en gelijke toegang tot bepaalde beroepen. Gelukkig sterft dit probleem langzaam uit. Er zijn echter plaatsen

Toen ik voor het eerste naar de foto keek dacht ik dat het… tapijt was! De waarheid heeft mij verrast! Het is een fascinerende uitzicht!
Vanaf een afstand is het moeilijk om te bepalen wat er nou in de foto zit. We kijken er iets langer naar en meer and toen zeg je een opmerkelijk gezicht.   Het ziet er raar uit! Dit kan een golf of een fragment zijn van een tapijt?

Deze baby is net de wereld binnen gekomen. Hij is zo lief dat ik niet kan stoppen met kijken!
Wanneer we spreken over lieve dieren, denken we toch eerst aan pups en kittens… en vergeet al die andere mooie kleine wezens die ook op deze aarde rondlopen. Het is mogelijk dat je ze nog nooit hebt gezien… Nou – het wordt tijd om h