Ze hebben inmiddels 13 zonen verwekt en wachten vol spanning op een dochter. Ze geven niet op en blijven het proberen. Zullen ze eindelijk eens geluk hebben?

Irineu Cruz en Jucicleide Silva wonen in de Braziliaanse stad Conceição do Coité. Ze wonen bescheiden, maar gelukkig. Ze kunnen bogen op een grote familie. Zij hebben al 13 zonen maar wachten nog steeds op een graag gewenste dochter. Zij hebben hun kinderen genoemd naar beroemde voetballers uit Latijns-Amerika, en al hun namen beginnen met de letter R.

De 18-jarige Robson, 17 jarige Reinan, 15 jarige Rauan, 14 jarige Rubens, 13 jarige Rivaldo, 12 jarige Ruan, 10 jarige Ramon, 9 jarige Rincon, 7 jarige Riquelme, 5 jarige Ramires, 3 jarige Railson, 2 jarige Rafael en 1 maand oude Ronaldo zijn allemaal liefdevolle broers die ervan dromen om een zusje te hebben.


irineu-cruz-and-jucicleide-silva-1


Hun ouders kunnen ook niet langer wachten en proberen nog steeds om weer een kind te krijgen. Ze hopen allemaal dat het een meisje zal worden. Men zegt dat ze al een naam hebben gekozen. En bovendien hebben ze geen ideeën meer voor de naam van nog een jongen!

 

Wordt vervolgd op pagina 2. Bekijk de video van de voetbalwedstrijd met hun zonen.

irineu-cruz-and-jucicleide-silva-3bron : exolas.com

Een moeder verloor haar dochter na het posten van haar foto op Facebook! Het had niet zo hoeven eindigen…
Voor de meeste mensen is het internet een zegen. Maar weinig mensen beseffen hoe gevaarlijk het kan zijn. Een moeder die iets ergs overkwam, heeft dit uit de eerste hand ervaren. Probeer jezelf in haar schoenen te stellen. Stel je voor dat je een uitDe Eenvoudigste Manier Om Een Sinaasappel Te Schillen. Tot Nu Toe Deed Je Het Verkeerd!
Je houdt van sinaasappels, maar ze schillen bevalt je niet? Je bent niet alleen in deze afkeer! Gelukkig zijn er verschillende manieren om deze vruchten snel te schillen, zodat je er de volgende keer met nog meer plezier naar zult grijpen. Hoe moet j

Heb jij twee van zulke kuiltjes boven je achterwerk? Als dat zo is, dan hebben we fantastisch nieuws voor jou!
Venuskuiltjes zijn twee aparte holle punten die boven de billen zitten. Niet iedereen heeft ze. Hetzelfde als met kuiltjes in wangen en kin, het is gewoon een kwestie van genetica. Heb jij ze wel, dan heb je heel veel geluk! In de tijd van Michelange

Er verschuilt zich iets heel ongebruikelijks achter de deuren van een Coca-Cola automaat. Dergelijke wonderen vind je alleen in Shanghai!
Deze vintage Coca-Cola automaat in Shanghai verbergt prachtige en heerlijke geheimen. In feite leiden de automatische deuren naar een stijlvol rotsachtig interieur genaamd “Fles”. Behalve de bescheiden Coca-Cola automaat, de sandwich pers