13 gruwelijke beelden van een echografie. Het is echt moeilijk om te geloven wat er op staat… Nummer 5 is een echt erg!

Echobeelden worden over het algemeen gebruikt voor studie en beeldvorming van weefsel in de geneeskunde en diergeneeskunde. Met behulp van echobeelden is het mogelijk om een duidelijk beeld van de proefpersoon te krijgen. Echobeelden laten toekomstige ouders zien hoe hun ongeboren kind zich ontwikkelt. Ze kunnen kijken hoe het eruit ziet, wat het geslacht is, hoe het groeit en of het gezond is.

Het blijkt dat niet alle beelden een lust voor het oog zijn. Sommige doen denken aan scènes uit bloedstollende horrorfilms. Bekijk de meest angstaanjagende foto’s van ongeboren kinderen. Sommigen van hen zouden helden uit horrorfilms kunnen zijn!

1. Het ziet eruit als een baby alien. Beangstigend!

12. Deze “baby” ziet er niet uit als een lieve pasgeborene…

23. Ik vraag me af in welke horrorfilm hij zou kunnen optreden?

3bron : dontpkethebear.com

Een brandweerman redde een meisje uit een brand, 17 jaar later deed ze iets voor hem terug…
Mike Hughes heeft nooit de oproep van 17 jaar geleden naar een brand vergeten. Toen de brandweer op de locatie arriveerde, was het huis al fel aan het branden. Hoewel het plan van de brandweer soepel verliep, en de leden van de familie Davison uit he12 meest angstaanjagende wezens die in de oceaan leven. Niet kijken voor het slapen gaan!
De diepte van de oceaan vormen nog steeds een grote belangstelling voor de mens, omdat ze nog steeds niet volledig ontdenkt zijn. Bovendien is het niet zeker , of ze dat ooit zullen zijn….. Maar er zijn veel diepzee dieren, die onderzoekers heb

Een man liep langs en dacht dat het gewoon een hoop afval was. Toen hij wat beter keek zag hij iets bewegen…
Er wordt geschat dat er maar liefst vijf keer meer dakloze dieren zijn dan daklozen. Waarschijnlijk zal niemand verrast zijn bij het zien van een hond die over straat loopt. Het merendeel werd weggedaan omdat de eigenaar er genoeg van had of zij besl

Kijk Goed, Want Je Zul Versteld Staan Als Je Dit Ziet! Zo Geweldig!
Gebouwen die bedekt waren met gras en mos waren ooit erg populair in IJsland. Ze hielden de warmte perfect binnen en gaven extra isolatie op de zolder.