11 geheimen over lichaamstaal! Deze houdingen onthullen meer dan woorden!

Meer dan 80% van de informatie tijdens een gesprek wordt non-verbaal doorgegeven. En heel vaak begrijp je de signalen niet, die een andere persoon ons geeft, soms zelfs onbedoeld. Soms verraden ze wat hun houding is, zonder het hardop te zeggen.

We onthullen een aantal geheimen over lichaamstaal. Door deze eenvoudige regels te begrijpen, weet je wat iemand denkt of voelt, maar niet zegt.Als je een afspraak hebt, en je ziet dat ze haar hoofd met haar hand ondersteunt, verander dan snel van onderwerp, of zij zal haar gesprekspartner veranderen.

interestedwondersbook-wordpress-com15


Hetzelfde geldt voor het gehele lichaam, als iemand zich met hun handen van je afwendt, is dat niet een goed teken.

attitudewondersbook-wordpress-com


 Soms is het moeilijk iemand die aan het praten is en waar je genoeg van hebt, te stoppen. Dit gebaar toont het duidelijk.

deceitwondersbook-wordpress-com-copy


Een blik is al genoeg om te weten of een vrouw alle vertrouwen heeft in zichzelf en haar sterke punten, of dat ze nogal schuw is.

feetwondersbook-wordpress-comblog


Zo weet je of iemand niet helemaal duidelijke bedoelingen heeft. Kijk uit!

eyesightwondersbook-wordpress-comblogbron : wondersbook.wordpress.com

20 eenvoudige manieren voor een lang en gelukkig leven!
We zijn vaak bezorgd over onze toekomst, onze carriere en ons geld. Wat we ook hebben, we willen nog meer. Dat zit gewoon in onze natuur, maar er ontstaan problemen wanneer we dingen vergeten. En in onze haast denken we niet na over wat voor dag hetVoor Zijn Dood Zorgde Hij Ervoor Dat Zijn Vrouw Zich Niet Eenzaam Zou Voelen! Dit Is Nou Ware Liefde!
Dit jaar bracht Shelly Golay haar eerste Valentijnsdag zonder haar geliefde man door. Jim probeerde haar gelukkig te maken. Hij overleed vorig jaar als gevolg van hersenkanker. Op 12 februari kreeg de vrouw een mooie bos bloemen. Ze dacht eerst dat h

Dit is een droom tip van elke serveerster! Dit geld werd gebruikt voor een goed doel!
Voor sommige zijn dieren hun alles. Ze helpen om veel dingen te doen! De serveerster is dol op haar hond Trucker. Ze delen een vriendschap dat zo sterk is dat zij besloot een tatoeage op haar pols van zijn poot te plaatsen. Een echtpaar was geïntere

Welkom in Australische grootste stad dat…. nooit heeft bestaan!
In de staat New South Whales, Australie zijn de ruïnes wat ooit de stad environ had moeten zijn. Dit gebied is ontwikkeld in de late jaren ’20. De twintigste eeuw. Alhoewel de druk van de Grote Depressie heeft besloten dat de ontwikkelaars ges