11 geheimen over lichaamstaal! Deze houdingen onthullen meer dan woorden!

Meer dan 80% van de informatie tijdens een gesprek wordt non-verbaal doorgegeven. En heel vaak begrijp je de signalen niet, die een andere persoon ons geeft, soms zelfs onbedoeld. Soms verraden ze wat hun houding is, zonder het hardop te zeggen.

We onthullen een aantal geheimen over lichaamstaal. Door deze eenvoudige regels te begrijpen, weet je wat iemand denkt of voelt, maar niet zegt.Als je een afspraak hebt, en je ziet dat ze haar hoofd met haar hand ondersteunt, verander dan snel van onderwerp, of zij zal haar gesprekspartner veranderen.

interestedwondersbook-wordpress-com15


Hetzelfde geldt voor het gehele lichaam, als iemand zich met hun handen van je afwendt, is dat niet een goed teken.

attitudewondersbook-wordpress-com


 Soms is het moeilijk iemand die aan het praten is en waar je genoeg van hebt, te stoppen. Dit gebaar toont het duidelijk.

deceitwondersbook-wordpress-com-copy


Een blik is al genoeg om te weten of een vrouw alle vertrouwen heeft in zichzelf en haar sterke punten, of dat ze nogal schuw is.

feetwondersbook-wordpress-comblog


Zo weet je of iemand niet helemaal duidelijke bedoelingen heeft. Kijk uit!

eyesightwondersbook-wordpress-comblogbron : wondersbook.wordpress.com

Een toerist vond een stervend pitbull aan de kant van de weg. Vier uur later ontdekte ze de schokkende waarheid …
Andi Davis liep in haar eentje over de bergpaden in een gebied nabij Phoenix, toen ze plotseling iets zag dat ongewoon en schokkend was. Langs de kant van de weg lag een uitgeputte pitbull die zich niet meer bewoog. Het was werkelijk triest om te zieDe echte invasie van het Kerst eiland! Bekijk het!
De Kerst eiland is een kleine gebied op de Indische Oceaan. Deze plek herdenkt de bijbelse paradijs overdekt met een tropische vegatie, vol met een magische uitkijk. Echter is het voor een inwoners een keer per jaar een echte nachtmerrie! Kijk hier w

We onthullen de brief van Albert Einstein aan zijn dochter. De inhoud ervan is verrassend!
Aan het eind van de jaren ’80 van de 20e eeuw, schonk Lieserl, de oudste dochter van Albert Einstein, 1.400 brieven van haar beroemde vader aan de Hebreeuwse Universiteit, waarbij tegelijkertijd werd bepaald dat de inhoud pas 20 jaar na de dood

Deze mensen op wonderbaarlijke wijze aan de dood ontsnapt. U zult hun ogen wrijven van verbazing als je het ziet!
Als je naar deze mensen kijkt dan zie je dat ze veel geluk hebben gehad. Zij zijn ontsnapt aan het lot! Maar de man op de fiets heeft geluk gehad!  (imgur)