11 foto’s die je ontroeren en je laten glimlachen

Het komt vaak voor, dat de fotograaf – of professioneel, of amateur – getuige is van een ontroerende situatie. Soms is het iets heel vreugdevols, soms iets ongelooflijk en verbazingwekkend, soms zijn dat angstaanjagende momenten vol ontzag, zoals bijv. gebeurtenissen op 9.11.2001. Deze situaties vereeuwigd op foto’s, bevestigen de kracht van foto’s en houden deze momenten voor altijd in stand.

Hieronder hebben wij voor jullie 12 foto’s, die – zijn wij van overtuigd – jullie ontroeren en laten glimlachen en misschien zelfs vriendelijker laten kijken naar de wereld om zich heen :)

 

1. Twee kleine kinderen, die elkaar nog nooit hebben ontmoet, geven elkaar een knuffel op het vliegveld.

zdjecia-ktore-rozgrzeja-serce1


2. Twee kleine kinderen geven elkaar spontaan een hand op het vliegveld. Kleintjes hebben elkaar nog nooit ontmoet, hun moeders kennen elkaar ook niet.

zdjecia-ktore-rozgrzeja-serce2
Een dakloze vroeg een restauranteigenaar om geld. Wat de vrouw hem vertelde is ongelooflijk!
Cesia Abigail Baires, een 25-jarige inwoonster van Minneapolis, runt een klein café. Op een dag kwam een dakloze het pand binnen om te bedelen. Aanvankelijk was ze niet zo blij, maar toen kreeg ze al snel het idee om hem te gaan helpen. Dat heeft beZe begonnen kleine munten op de vloer vast te lijmen… Wat ze uiteindelijk kregen was verrassend!
De meesten van ons dragen wel wat kleingeld mee. Soms willen we het niet steeds met ons meedragen en doen we ons kleingeld in een spaarpot. Na een paar jaar kan dat een indrukwekkend bedrag worden. Hoe kunnen we ons kleingeld nog meer gebruiken? Je k

Heb jij de letter “M” op je hand? Dan heb je geluk! Kijk maar wat het betekent.
Handlezen is de kunst van het lezen van de toekomst van mensen uit hun hand. Het wordt al duizenden jaren gedaan! Onze voorouders die naar de sterren aan de hemel keken, zagen lijnen in de handen die vergelijkbaar waren met die welke de verschillende

Ooit iemand met zo’n tatoeage gezien? Het draagt een geweldige boodschap uit! Sommige tatoeagestudio’s doen deze gratis!
Instagram, Pinterest en websites gewijd aan bodyart die te vinden zijn met de zoekterm “puntkomma”, tonen veel tatoeages van kleine puntkomma’s. Ze kunnen op verschillende plaatsen zitten: achter de oren, op de polsen, tussen de vingers