10 mysterieuze archeologische vondsten, waar je geen idee van had. Dit moet je zien!


2. De Bagdad batterij.


Deze kleine “batterij” heeft William King gevonden tijdens opgravingen die in 1936 werden uitgevoerd in de buurt van Bagdad. De potten hadden koper en ijzer binnenin, en het kon wel eens het equivalent van een hedendaagse batterij vormen.

2


3. Kristallen schedels.


TDeze sculptuur is gemaakt van heldere of witte kwarts. Vaak toegeschreven aan de oorsprong van de pre-Columbiaanse culturen van Midden-Amerika. Sommigen geven de schedels psychische eigenschappen, maar dat is niet volledig bevestigd.

3bron : livebuddhism.com

Hond probeert wanhopig zijn vriend die door een auto is geraakt tot leven te wekken
Als je een hond hebt, dan weet je heel goed dat het erg loyale huisdieren zijn. Ze kunnen heel veel voor hun meester doen, soms zelfs met gevaar voor eigen leven. Talloze verhalen op onze website tonen dat aan. Honden blijken niet alleen voor mensenJe hoeft geen fortuin uit te geven voor je eigen zwembad. Het enige wat je hoeft te doen is wat deze man heeft gedaan.
En een canvas doek daar bovenop. Het bekleding van de bovenrand geeft het zwembad een mooie uitstraling. En nu hoef je alleen nog maar wat water in het zwembad te doen en je kunt genieten van de charme. Zo ziet het zwembad eruit vanaf het dak van het

4 dingen die elk gelukkig paar doet. Kijk maar of je jouw relatie aan het verwaarlozen bent!
3. Houd nooit op met zeggen dat je van iemand houdt. Het is zo gemakkelijk om te vergeten, omdat de andere persoon het al weet. Jij weet dat het ook, maar het is altijd leuk om te horen. Mensen zitten vol angst, ze hebben gebrek aan zelfvertrouwen, e

Het meisje gaf een muntstuk aan de straatmuzikanten. Dat, wat ze ervoor terug kreeg, indrukwekkend!
Als je dit optreden leuk vind, deel het met je vrienden op Facebook!