Wat deze 10 jaar oude jongen elke dag voor een blind hertje doet, zal je hart doen smelten. Zoveel mogelijk mensen zouden dit moeten liken!

Het helpen van dieren is een fantastische daad van vriendelijkheid, die zo vaak mogelijk gedaan moet worden. Duizenden mensen uit de hele wereld steunen elke dag dieren op verschillende manieren. Ze geven hen te eten, werken als vrijwilliger in de opvang of halen verwaarloosde dieren van de straat. Het is mooi hoe ze niet alleen voor zichzelf zorgen, maar ook voor levende wezens die niet voor zichzelf kunnen zorgen. Huisdieren wekken het meeste medeleven op onder de mensen.

Wilde dieren leven in de vrije natuur en worden meestal aan hun lot overgelaten. In dit geval was dat echter totaal anders.


baby-deer


Toen een 10-jarige jongen uit een buitenwijk van Chicago een blind hert zag, wist hij direct dat het dier hulp nodig had. Het hert had zijn natuurlijke omgeving verlaten en was naar een gebied getrokken dat door mensen werd bewoond. Hij kon zelf geen voedsel vinden, zodat de jongen hem begon te helpen.
blind-deer


Elke ochtend bracht hij het hert naar een plaats waar veel gras was en wachtte tot het dier klaar was met eten. Hij leidde het dier voorzichtig aan de nek en zorgde ervoor dat auto’s hem niet zouden raken. Toen het verhaal van de jongen bekend werd, nam een lokale reddingsdienst voor dieren de nodige maatregelen en nam het hert op.

Omdat het dier blind was, werd besloten dat hij niet meer in het wild zou worden losgelaten.

blind-deer1

Pagina 1 van 1


bron : boredomtherapy.com

Facebook Comment
Deze hond had een eerste ontmoeting met een kind met het syndroom van down! Zijn gedrag was erg ongebruikelijk!
De labrador ziekt iets speciaals in deze ziekte jongen…   De meeste mensen zien niet dat… hem te behandelen met extreme zachtheid en genegenheid. De is een perfect voorbeeld van liefdevolle honden!Ik ben lui, maar deze dieren verslaan me met overmacht!
Lang geleden waren de voorouders van onze honden en katten wilde roofdieren, die voortdurend waakzaam en actief waren. Kijkend naar deze dieren lijkt het erop dat ze door de jaren heen een beetje lui zijn geworden… Bekijk de honden en katten di

Zitten je schoenen te strak? Geen probleem! Met deze truc ben je in een paar minuten klaar om te gaan!
We komen er meestal pas na het kopen van nieuwe schoenen achter dat ze ongemakkelijk zitten en pijn doen aan onze voeten. Veel mensen nemen er genoegen mee om ze alleen maar “in te lopen”, maar het is een vervelend en moeizaam proces. Er

Ze Maakte Met Nagellak Een Patroon Op Het Wateroppervlak. Dan Doet Ze Haar Vinger Erin… Het Resultaat Is Verbluffend!
Heb je er genoeg van om je nagels op de traditionele manier te beschilderen en ben je op zoek naar iets alternatiefs?  De ideeën van Cute polish, een bekende youtube gebruiker, zou wel eens bij jouw smaak kunnen passen! In de film die we vandaag vo