Wat deze 10 jaar oude jongen elke dag voor een blind hertje doet, zal je hart doen smelten. Zoveel mogelijk mensen zouden dit moeten liken!

Het helpen van dieren is een fantastische daad van vriendelijkheid, die zo vaak mogelijk gedaan moet worden. Duizenden mensen uit de hele wereld steunen elke dag dieren op verschillende manieren. Ze geven hen te eten, werken als vrijwilliger in de opvang of halen verwaarloosde dieren van de straat. Het is mooi hoe ze niet alleen voor zichzelf zorgen, maar ook voor levende wezens die niet voor zichzelf kunnen zorgen. Huisdieren wekken het meeste medeleven op onder de mensen.

Wilde dieren leven in de vrije natuur en worden meestal aan hun lot overgelaten. In dit geval was dat echter totaal anders.


baby-deer


Toen een 10-jarige jongen uit een buitenwijk van Chicago een blind hert zag, wist hij direct dat het dier hulp nodig had. Het hert had zijn natuurlijke omgeving verlaten en was naar een gebied getrokken dat door mensen werd bewoond. Hij kon zelf geen voedsel vinden, zodat de jongen hem begon te helpen.
blind-deer


Elke ochtend bracht hij het hert naar een plaats waar veel gras was en wachtte tot het dier klaar was met eten. Hij leidde het dier voorzichtig aan de nek en zorgde ervoor dat auto’s hem niet zouden raken. Toen het verhaal van de jongen bekend werd, nam een lokale reddingsdienst voor dieren de nodige maatregelen en nam het hert op.

Omdat het dier blind was, werd besloten dat hij niet meer in het wild zou worden losgelaten.

blind-deer1

Pagina 1 van 1


bron : boredomtherapy.com

Het kwaad slaapt niet! Kijk wat twee jongens in hun huis vonden! Vreselijk!
Veel mensen denken dat hun huizen veilig zijn. Wij denken dat als we deuren en ramen op slot doen, zijn we dan geïsoleerd van alle kwaad dat buiten staat! Maar wat als gevaar binnen staat? Twee jongen speelden in de slaapkamer van hun ouders. Ze ontEen test van 2 minuten van een gerenommeerd psycholoog! Kies een personage uit deze boom en ontdek jouw emotionele toestand!
De volgende test werd ontwikkeld door de psycholoog Pip Wilson en het doel was om de integratie van een groep kinderen van een Britse lagere school te bestuderen. Het werd al snel duidelijk dat hij ook goed werkt bij volwassenen. Met behulp hiervan k

Terwijl je naar ‘Titanic’ keek, heb je vast geen aandacht besteed aan dit oudere paar. Dit is er met hen gebeurd – erg ontroerend
De film “Titanic” van James Cameron heeft maar liefst 11 Oscars gewonnen. Hij gaat over de werkelijke gebeurtenissen die in 1912 hebben plaatsgevonden. Het “onzinkbare schip” kwam in botsing met een ijsberg en eiste daardoor h

Kun jij de panda in deze afbeelding vinden? Al 70.000 mensen over de hele wereld waren verbaasd door dit raadsel!
Op deze zware, sombere dag, zou het leuk zijn om een moment van ontspanning te vinden. Als je je oriëntatie vermogen wilt testen probeer dan deze taak om te zoeken naar een leuke panda die tussen de prachtige, witte sneeuwpoppen verstopt zit. We wet