Wat deze 10 jaar oude jongen elke dag voor een blind hertje doet, zal je hart doen smelten. Zoveel mogelijk mensen zouden dit moeten liken!

Het helpen van dieren is een fantastische daad van vriendelijkheid, die zo vaak mogelijk gedaan moet worden. Duizenden mensen uit de hele wereld steunen elke dag dieren op verschillende manieren. Ze geven hen te eten, werken als vrijwilliger in de opvang of halen verwaarloosde dieren van de straat. Het is mooi hoe ze niet alleen voor zichzelf zorgen, maar ook voor levende wezens die niet voor zichzelf kunnen zorgen. Huisdieren wekken het meeste medeleven op onder de mensen.

Wilde dieren leven in de vrije natuur en worden meestal aan hun lot overgelaten. In dit geval was dat echter totaal anders.


baby-deer


Toen een 10-jarige jongen uit een buitenwijk van Chicago een blind hert zag, wist hij direct dat het dier hulp nodig had. Het hert had zijn natuurlijke omgeving verlaten en was naar een gebied getrokken dat door mensen werd bewoond. Hij kon zelf geen voedsel vinden, zodat de jongen hem begon te helpen.
blind-deer


Elke ochtend bracht hij het hert naar een plaats waar veel gras was en wachtte tot het dier klaar was met eten. Hij leidde het dier voorzichtig aan de nek en zorgde ervoor dat auto’s hem niet zouden raken. Toen het verhaal van de jongen bekend werd, nam een lokale reddingsdienst voor dieren de nodige maatregelen en nam het hert op.

Omdat het dier blind was, werd besloten dat hij niet meer in het wild zou worden losgelaten.

blind-deer1

Pagina 1 van 1


bron : boredomtherapy.com

Deze vermelding op cosmetica is heel belangrijk! Jammer dat zo weinig mensen er op letten
Of we het nu leuk vinden of niet, we leven in een tijd waarin het belangrijk is hoe we er uit zien. Het gaat er niet om een geweldig figuur en perfecte make-up te hebben, maar om goed voor jezelf zorgen. Cosmetica is een onmisbaar onderdeel in onze b18 te gekke keukengadgets die je moet hebben! Nummer 17 is de coolste!
Onze keukens zijn uitgerust met verschillende apparaten en accessoires die ons efficiënt laat koken, bakken en braden. Afgezien van de standaard apparaten, zoals een oven, fornuis of koelkast, kan zo’n fantasierijke gadget soms ook nuttig zijn. Ni

Is dit een hond… of totaal iets anders? Kijk naar deze 16 foto’s die je hoofd op tilt brengen!
Normaal gesproken ziet een hond uit als een hond. Blaft, eet alles wat op de grond valt, houdt van spelen. Maar wat als een hond een beetje anders uitziet en helemaal niet doet denken aan een viervoeter? Of nog beter – doet je aan totaal andere wez

Wat deze chauffeur deed, is echt mooi! Bravo!
Buschauffeur Andre Grandin tijdens een van zijn reizen zag iets wat hem onrust maakte. Hij stopte bus en liep op… Passagiers waren verbaasd, maar ze vonden dat niet erg. Hij maakte het voor een goed doel! Grandin zag een huilend meisje op voetp